Website en Socials

199,-

Foto's voor website en social media

Fotoserie voor je website en social media 

Je wilt jezelf meer laten zien online en jouw social mediakanalen een flinke boost geven. Je hebt niet genoeg aan alleen portretfoto's van je gezicht, je wilt ook mooie sfeerbeelden om de lege ruimte te vullen. Dan is het 'website en socials pakket' perfect voor jou! 

Vooraf vraag ik je om via Pinterest een bord te maken met foto's die jou aanspreken. Dit geeft een goed beeld van wat je mooi vindt. Vervolgens plannen we een (Skype)gesprek om de invulling van de fotoshoot, de locatie en de datum/tijd te bespreken.

Je kunt twee locaties (max. 5 min uit elkaar) kiezen waar we de fotoshoot gaan doen. Dit mag door heel Nederland zijn. (Er worden nog wel reiskosten berekend) Meestal raad ik aan om voor de afwisseling zowel een binnen- als buitenlocatie te kiezen, zodat er voldoende afwisseling in de serie zit.

Je krijgt voorafgaand aan de fotoshoot een ebook met tips en tricks om je voor te bereiden. 

Dit is perfect voor jou als je: 

- Online zichtbaar wilt zijn.

- Nieuwe foto's nodig hebt voor de social media en je website.

- Je niet genoeg hebt aan alleen portretfoto's van je gezicht. 

Inclusief:

- Online galerij waarmee jij je eigen foto's kan uitkiezen
- 1,5 - 2 uur shooten op twee locaties. 

- Tot twee kledingwissels
- 20 bewerkte portret foto's

- Digitale foto's in hoge resolutie & webresolutie (zonder mijn logo)
- Extra foto's bij te bestellen voor €5,- per stuk

- Ebook met tips en tricks om je voor te bereiden op de fotoshoot.

Foto van schilderen

Extra informatie

Het weer:
De meeste shoots vinden buiten plaats, omdat ik natuurlijk licht het allermooiste vind. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.

Social media:
Zodra je een fotoshoot boekt ga je er automatisch akkoord mee dat ik de foto’s deel op mijn website / social media / flyers. Het is geen probleem als je dit niet wilt, laat het gewoon even weten. 😊 Mijn foto’s mogen niet voorzien worden van een nieuw filter.