"Soms wil je de tijd gewoon even stil zetten. Het liefst onthoud je elke seconde van dat moment. Maar herinneringen vervagen. En dat vind ik het mooiste aan een foto: je kunt die speciale momenten voor altijd bij je dragen."

En verder ...

Naast fotografie heb ik sinds twee jaar samen met mijn vriend ons eigen bedrijf: Bespoke Media. Wij designen en updaten websites voor ondernemers door heel Nederland.

 

Doordat ik al tientallen websites voor ondernemers heb gemaakt, weet ik wat voor soort foto's wel en niet werken op een site en hoe je het beste een verhaal op een website op beeld kan vertellen.

OVER YARA

Hoe mijn liefde voor fotografie is ontstaan ...

Ik ben sinds mijn tienerjaren al gek op verhalen vertellen in beeld. Daarom koos ik na de middelbare school voor de studie journalistiek. Ik kwam er na een tijdje achter dat de studie toch wat minder creatief was dan ik had gedacht, maar gelukkig ging ik ermee door. Ik zeg gelukkig, want in mijn laatste jaar van de studie volgde ik de minor fotojournalistiek. Ik vond het fotograferen tijdens de minor geweldig en ik bleek er nog gevoel voor te hebben ook! Alles kwam samen: de creativiteit die ik erin kwijt kon, verhalen vertellen in beeld en het samenwerken met mensen. Het kwartje viel: JA fotograferen... dat is wat ik wil doen.