Yara Dragt

Ondernemer, fotograaf & reisverslaafde.

Tijdens mijn studie volgde ik een minor fotojournalistiek. Ik leerde hoe je een verhaal vertelt door middel van beeld en ik zag zelf hoeveel impact je hiermee kan maken. 

Na mijn studie wilde ik meer gaan doen met fotografie. Ik zette iedereen op de foto die ik tegenkwam. Ik had er zoveel plezier in en ik kreeg zoveel positieve reacties dat ik stappen ben gaan zetten. Ik kocht een nieuwe camera, leerde elke dag iets nieuws en bleef oefenen. 

Elke fotoshoot sta ik weer vol enthousiasme met mijn camera in mijn hand. Het plezier wat ik erin heb wil ik graag overbrengen. Als ik weer eens in een boom klim, of in het natte gras lig, is het ijs gebroken. Plezier zorgt voor ontspanning en juist dat zie je terug in de foto's. 

 

Naast fotografie heb ik nog een ander bedrijf: Bespoke Media. Wij maken websites voor MKB in heel Nederland. Doordat ik al tientallen websites voor ondernemers heb gemaakt, weet ik wat voor soort foto's wel en niet werken op een site en hoe je het beste een verhaal op een website op beeld kan vertellen. 

Contactgegevens

Volg mijn avonturen

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020