top of page
Logo Yara Dragt Photography
Fotografie coaching voor beginners

WELKOM

Met mijn educatieve content en persoonlijke begeleiding leer je alles over het vastleggen van liefde.

WIL JIJ

Logo Yara Dragt Photography

Je zichtbaarheid vergroten

Logo Yara Dragt Photography

Je stijl duidelijker ontwikkelen

Logo Yara Dragt Photography

Meer klanten aantrekken

Logo Yara Dragt Photography

Je workflow verbeteren

Logo Yara Dragt Photography

Fulltime kunnen leven van fotografie

Ik kan je helpen

Drie jaar geleden stond ik op een kruispunt, met de droom om fulltime trouwfotograaf te worden, maar zonder enig idee waar te beginnen. Nu, drie jaar later, leef ik die droom – en ik ben hier om je te vertellen dat het geen decennium hoeft te duren om daar te komen! De juiste handvatten kunnen je een vliegende start geven.

Droom jij ervan om van jouw passie voor trouwfotografie je fulltime beroep te maken? Ik begrijp hoe groot die uitdaging kan lijken, maar ook hoe geweldig de beloning is. Met mijn jarenlange ervaring en een hart vol kennis, sta ik klaar om jouw persoonlijke gids te zijn op deze reis naar succes.

Online fotografie mentoring

MENTORING

Hulp bij fotografie voor beginners
Persoonlijke fotografie begeleiding
Trouwfotografie mentorship mogelijkheden

ASK & SHOOT

Heb je specifieke vragen of uitdagingen? In dit 1-uur durende pakket kun je vooraf jouw vragen insturen, waarna we gericht aan de slag gaan om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

READY TO GROW

Klaar voor een groeispurt? Tijdens deze intensieve middag van 4 uur duiken we samen de diepte in, waarbij we jouw fotografie skills uitgebreid onder de loep nemen en verfijnen.

ALL IN

Voor de echte doorzetters – een uitgebreide sessie van 6 uur waarin we niet alleen de diepte ingaan, maar ook een praktische fotoshoot doen. Zo krijg je live begeleiding en zie je mij in actie, voor een volledige leerervaring.

fulltime leven van trouwfotografie

Over Yara

In mijn laatste studiejaar was ik op slag verliefd 📷. De minor fotojournalistiek opende mijn ogen: de magie van creativiteit, het vertellen van verhalen door beelden, en die speciale connectie met mensen. Ik wist het meteen, dit is mijn pad! 🙌🏼 Al snel was niemand in mijn omgeving meer veilig voor mijn lens. Ik dook diep in de wereld van fotografie, gewapend met cursussen en workshops 📚.

Maar wat mijn hart écht sneller laat kloppen? Bruiloften! Mijn allereerste bruiloftsshoot was een openbaring. De liefde, het geluk, de schoonheid – alles vermenigvuldigd met tien. Dat gevoel, die sfeer, ik kan er geen genoeg van krijgen. 😍

Nu, met jaren ervaring en ontelbare magische momenten rijker, wil ik mijn passie en kennis delen. Ik ben hier om jou, de opkomende fotograaf, te inspireren en begeleiden. 

GRATIS TIPS


"Yara biedt deskundige begeleiding en praktische tips die essentieel zijn voor elke beginnende trouwfotograaf die zijn vak serieus neemt en wil groeien."

Lesley

Let's get in Touch

Heb je vragen of ben je klaar om je aan te melden?

0653480451

  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page