Tegenwoordig kom je er niet meer mee weg om een website te hebben met lappen tekst. Verhalen worden verteld in beeld. Mensen willen zien wat je doet en wie jij bent. Daarom zijn foto's van jou en je onderneming onmisbaar. Naast dat je de foto's kan plaatsen op je website, heb je ook content voor op je social media. Lees snel verder wat ik voor je kan betekenen.

BRANDING

Beeldbank

€499,-

Combinatie van portretten, sfeerbeelden en productfoto's. Genoeg content voor een hele lange tijd.

- Kennismakingsgesprek vooraf

- 3,5 uur durende fotoshoot op verschillende locaties

- 50 bewerkte foto's

- Binnen 1 week een preview met 10 foto's die je gelijk al kunt gebruiken.

Meest gekozen!

Website & Socials

€289,-

Combinatie van portretten en sfeer- en detailbeelden die je kunt gebruiken voor je website en social media kanalen.

- 1,5 - 2 uur durende fotoshoot op 1 of 2 locaties en tot drie kledingwissels.

- 25 bewerkte foto's (extra foto's zijn bij te bestellen vanaf €5,-)

-  Online galerij waarmee jij je eigen foto's kan uitkiezen

- Ebook met tips en tricks om je voor te bereiden op de fotoshoot.

Zakelijk Portret

€169,-

Als je een aantal goede portretten nodig hebt voor bijvoorbeeld je website of social media.

- 1 uur durende fotoshoot op 1 locatie en een kledingwissel

- 15 bewerkte foto's (extra foto's zijn bij te bestellen vanaf €5,-)

-  Online galerij waarmee jij je eigen foto's kunt uitkiezen

- Ebook met tips en tricks om je voor te bereiden op de fotoshoot.

Paketten & Prijzen

De genoemde tarieven zijn vrijgesteld van BTW en excl. reiskosten (€0,25 per kilometer vanaf Zwolle) en eventuele parkeerkosten. De digitaal geleverde bestanden worden toegestuurd in hoge resolutie.

01.

De Aanvraag

Via het contactformulier kun je mij een berichtje sturen over wat voor fotoshoot je graag wilt doen. We gaan als eerste een geschikte datum kiezen. Mocht het die dag slecht weer zijn, dan neem ik contact met je op om een andere datum zoeken.

03.

De Voorbereiding

Vooraf stuur ik je wat vragen, en vraag ik je om een Pinterest bord te maken met foto's die jou aanspreken. Dit geeft een goed beeld van wat je mooi vindt. Daarnaast stuur ik je een documentje met wat vragen over jou en je bedrijf om mezelf optimaal te kunnen voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De Locatie

Heb je al een locatie in gedachten? Helemaal top, dan kom ik die kant op. Heb je helemaal geen idee? dan gaan we samen nadenken over een geschikte locatie. Kijk ook eens op mijn locatie inspiratie pagina of daar iets tussenzit wat jou leuk lijkt.

Werkwijze

Neem contact met mij op

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een fotoshoot boeken? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Veelgestelde vragen

Welk pakket is het meest geschikt voor mij?


Dit is afhankelijk van waar je de beelden voor wilt gebruiken. Het zakelijk portret is geschikt voor jou als je een aantal mooie portretten nodig hebt voor je website of social media. Wil je ook sfeerbeelden voor op je website en/of content voor je instagram? Dan raad ik je het website en social media pakket aan. De zakelijke beeldbank is geschikte voor langere shoots als je ook foto's van bijvoorbeeld je personeel wilt.
Wat is een geschikte locatie voor de fotoshoot?


Dit kan bij jou op de studio/werkplek zijn (als er maar genoeg daglicht is!), in de stad of op een mooie buitenlocatie. Samen overleggen we wat het beste bij jou past. Kijk ook eens op de pagina ' locatie inspiratie' of daar iets tussenzit wat jou leuk lijkt!
Hoelang duurt het voordat ik de foto's ontvang?


Je ontvangt binnen 1 week een online galerij waarin je je favorieten beelden kunt uitkiezen. Als je jouw favorieten hebt geselecteerd, dan kun je mij een bericht sturen. Ik ga vervolgens voor je aan de slag en je ontvangt de definitieve foto's dan binnen 1 week.
Ik ben best zenuwachtig voor de fotoshoot, help je mij daarmee?


Zeker! Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je van mij een documentje. Hierin staan alvast wat tips waardoor je je optimaal kunt voorbereiden voor de fotoshoot, meestal neemt dit al wat zenuwen weg. Tijdens de fotoshoot neem ik ook altijd ruim de tijd om elkaar te leren kennen.
Hoe kan ik een shoot boeken?


Via het contactformulier op deze website. Probeer alvast zoveel mogelijk over jou en/of je bedrijf te vertellen zodat ik alvast een goed idee krijg van je wensen! Hierin kun je meteen aangeven welke fotoshoot je graag wilt boeken en kun je natuurlijk nog vragen kwijt.
Wat doen we bij slecht weer?


De meeste shoots vinden buiten plaats, omdat ik natuurlijk licht het allermooiste vind. Als het slecht weer is neem ik contact met je op en plannen we een andere tijd of datum.

Zakelijk Portret

Heb je een zakelijke portretfoto nodig voor jouw website, social media of CV? Ik kan je hierbij helpen. 

De shoot wordt volledig afgestemd op jouw wensen. We kijken waar de foto's precies voor worden gebruikt, wat de doelgroep is en wat je wilt uitstralen. Wil je bijvoorbeeld een spontane foto of wat een serieuzere uitstraling.

Website en Socials

Je wilt jezelf meer laten zien online en jouw social mediakanalen een flinke boost geven. Je hebt niet genoeg aan alleen portretfoto's van je gezicht, je wilt ook mooie sfeerbeelden om de lege ruimte te vullen. Dan is het 'website en socials pakket' perfect voor jou! 

Beeldbank

Beelden zeggen meer dan woorden en een reportage van jou bedrijf is dan ook perfect om te laten zien waar jij/jullie voor staan. Een inkijkje in de werkomgeving, de gezichten achter het bedrijf en eventuele producten die je aanbiedt. 

Uiteindelijk krijg je een hele serie foto's die je op je zowel op website kunt plaatsen, als op social media. Zo heb je voor lange tijd content, dus laat die likes maar binnenstromen!