pagina-content
Love Shoot op het Strand

Portretten

 • 1 persoon

  ca. 1 - 1,5 uur durende reportage voor 1 persoon

  Een reportage die helemaal om jou draait. Heel geschikt voor als je jezelf wilt laten zien op social media en je je timeline een lekkere boost wilt geven.

  Deze fotoshoot is inclusief 12 bewerkte foto's. Extra foto's zijn bij te bestellen.

  Voor:

  75,- *

  *Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten

 • 2 personen

  ca. 1,5 - 2 uur durende reportage 

  Een reportage met je partner, broer/zus, of je beste vriend(in); het kan allemaal! Ik maak foto's van jullie samen, maar als je het leuk vindt, ook van jou alleen!

  Deze shoot is inclusief 17 bewerkte 

  foto's. Extra foto's zijn bij te bestellen.

  Voor:

  95,- *

  *Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten

 • 3-5 personen

  ca. 2 - 2,5 uur durende reportage 

  Deze fotoshoot is perfect voor bijvoorbeeld gezinnen. Maar ook is het mogelijk om samen met je vriendengroep een reportage te doen. Deze shoot is inclusief 25 bewerkte foto's. Extra foto's zijn bij te bestellen.

  Voor:

  115,-*

  *Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten

Alle shoots zijn inclusief:

 • Een kledingwissel (als je dit wilt)

 • Na de shoot kan je jouw lievelingsfoto's kiezen uit een online album

 • Digitale foto's in hoge resolutie en webresolutie (zonder mijn logo)

 • Alle prijzen zijn inclusief reiskosten tot een straal van 20 km vanaf postcode 8021 EZ, daarna wordt er € 0,21 per kilometer berekend

 • Prijzen zijn inclusief BTW

Marlies en Ruben

Voor de fotoshoot

Heb je interesse in een fotoshoot? Super leuk! Je kunt mij bellen of een mailtje sturen, en samen kijken we naar een geschikte datum. 

Veel mensen vinden het spannend om een fotoshoot te doen. Daarom krijg je van mij mijn E-book met daarin alle tips & tricks voor jouw/jullie fotoshoot, zodat je vol zelfvertrouwen aan de shoot kunt beginnen! 

Ik vind het heel belangrijk dat je een foto krijgt waar jij tevreden en blij mee bent. Daarom vraag ik van te voren wat voor soort foto's je wilt. Je mag hiervoor foto's die je hebt gezien op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest doorsturen, en samen kijken we wat er mogelijk is. 

De locatie

Samen gaan we op zoek naar de juiste locatie voor de fotoshoot. Hier kan ik uiteraard in adviseren, maar misschien heb je hier zelf wel ideeën over. 

Ik fotografeer voornamelijk buiten, want ik vind natuurlijk licht het allermooist. In het E-book wat je van mij ontvangt staan ook allerlei locatie ideeën, zo kiezen we samen een locatie die bij jou past.

Recente projecten

DSC05336-bewerkt.jpg
Just You
Jet
DSC00005.jpg
Together
Robin & Olivier
DSC08576.jpg
Together
Hannah & Boas

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de reportage neem ik alle tijd voor jou/jullie. Een fotoshoot is vaak spannend in het begin en je hebt even tijd nodig om je compleet op je gemak te voelen. Een portretreportage duurt meestal rond de 1,5 uur. We wandelen rond langs mooie plekjes op zoek naar het mooiste licht. 

Tussendoor laat ik een aantal foto's zien. Zo kun je zelf ook bekijken hoe het eruit ziet en belangrijker nog: of je tevreden bent. 

Aflevering van de foto's

Na de reportage ga ik aan de slag met de foto's. Na maximaal een week stuur ik een link naar een afgesloten galerij. Daar kan je de foto's die je het mooiste vindt kiezen. 

Robin Geerts

Contactgegevens

Volg mijn avonturen

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020