Wil jij foto's van jou alleen om je social media een boost te geven? Foto's van jou en je partner om een leuk fotoboek van te maken? Of misschien wel met je broer/zus om als cadeau aan je ouders te geven? Portretfoto's zijn altijd leuk om te hebben!

PORTRETTEN

Alle prijzen zijn inclusief
  • Een kledingwissel (als je dit wilt)

  • Na de shoot kan je jouw lievelingsfoto's kiezen uit een online album

  • Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen

  • Digitale foto's in hoge resolutie (zonder mijn logo)

  • Mogelijkheid om wanddecoratie en albums te bestellen

Neem contact met mij op

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een fotoshoot boeken? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Paketten & Prijzen

De genoemde tarieven zijn vrijgesteld van BTW en excl. reiskosten (€0,25 per kilometer vanaf Zwolle) en eventuele parkeerkosten. De digitaal geleverde bestanden worden toegestuurd in hoge resolutie.

1 persoon

€169,-

Een reportage die helemaal om jou draait. Heel geschikt voor als je jezelf wilt laten zien op social media en je je timeline een lekkere boost wilt geven.

15 bewerkte foto's

1 uur durende fotoshoot

Extra foto's vanaf €5,-

3-5 personen

€239,-

Deze fotoshoot is perfect voor bijvoorbeeld gezinnen. Maar ook is het mogelijk om samen met je vriendengroep een reportage te doen.

23 bewerkte foto's

2 - 2,5 uur durende fotoshoot

Extra foto's vanaf €5,-

2 personen

€189,-

Een reportage met je partner, broer/zus, of je beste vriend(in); het kan allemaal! Ik maak foto's van jullie samen, maar als je het leuk vindt, ook van jou alleen!

18 bewerkte foto's

1,5 - 2 uur durende fotoshoot

Extra foto's vanaf €5,-

Maak je herinnering tastbaar

Als je de herinneringen voor altijd bij je wilt bewaren, dan kun je kiezen voor een usb box of een foto album. Ook heel leuk om als cadeau te geven

Wanddecoratie & Albums

Het is ook mogelijk om een album of wanddecoratie van jouw fotoshoot te laten maken. Neem contact met mij op voor meer informatie en prijzen.

USB stick in mooie box

Ik lever alle bestanden aan via een WeTransfer bestand. Maar het is ook mogelijk als extra om de foto's op een usb stick te krijgen. Voor €12,- stuur ik het in een leuk pakketje naar je toe.

Foto box + usb

Wil je net iets extra's geven? Kies dan voor de usb box met foto afdrukken. Voor €30,- krijg je een usb stick met al jouw foto's en 8 foto afdrukken. Ik pak dit mooi in en stuur het naar je toe.

Werkwijze

De datum

Heb je interesse in een fotoshoot? Super leuk! Je kunt het contactformulier invullen, mij bellen of een mailtje sturen, en samen kijken we naar een geschikte datum. 

De Locatie

Heb je al een locatie in gedachten? Helemaal top, dan kom ik die kant op. Heb je helemaal geen idee? dan gaan we samen nadenken over een geschikte locatie. Kijk ook eens op mijn locatie inspiratie pagina.

Voorbereiding

Vooraf vraag ik je om via Pinterest een bord te maken met foto's die jou aanspreken. Dit geeft een goed beeld van wat je mooi vindt. Ook krijg je voorafgaand aan de fotoshoot een ebook met tips en tricks om je voor te bereiden.