top of page

Bruiloft in Vietnam

In januari 2023 waren mijn vriend en ik op reis in Vietnam. Op een ochtend zag ik ineens een bruidspaar lopen! Ik kon het niet laten en ik vroeg of ik wat foto's van ze mocht maken. Wat bleek nou: ze hadden geen fotograaf op hun dag en ze waren dolblij dat er iemand foto's wilde maken! Ze nodigden ons daarna uit voor hun bruiloft.


Het was heel bijzonder om de verschillen te zien met een Nederlandse bruiloft. Zo is de trouwdag zelf eigenlijk alleen een grote receptie (in dit geval van maar 2-3 uur) met eten, veel bier en... karaoke. Mocht je nou willen lachen, moet je even de stories hiervan terugkijken op mijn Instagram pagina. 🤣


De trouwreportage wordt heel serieus genomen, maar is gek genoeg niet op de dag zelf. Het is meer een pre-weddingshoot. Volledig in trouwkleding (meerdere jurken), haar/make-up & een heel studioteam.


Comments


bottom of page