top of page

De onvergetelijke dag van Claire & Tom

Wat een geweldige dag was het op 24 augustus, toen Tom en Claire elkaar het ja-woord gaven! Als trouwfotograaf heb ik het voorrecht om de meest bijzondere momenten in het leven van mensen vast te leggen, en deze bruiloft was er weer een om nooit te vergeten.


Vanaf het allereerste moment dat ik ze sprak, voelde het alsof ik hun al jaren kende. We bleven nauw contact houden in de aanloop naar de bruiloft, en in de zomer deden we een geweldige pre-weddingshoot om alvast in de stemming te komen.


Toen de dag van de bruiloft eindelijk aanbrak, voelde het alsof ik mijn oude vrienden weer terugzag. Tom, Claire en hun families verwelkomden me met open armen, en ik voelde me meteen een deel van de gasten.


De hele dag door was de sfeer gevuld met liefde, gelach en emotionele momenten. Van de ontroerende geloften tot de bruisende dansvloer, het was een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten.


En alsof het niet genoeg was om de dag zelf al onvergetelijk te maken, ontving ik na de bruiloft een recensie van Tom en Claire die me echt roerde. Komt 'ie:


"Op 24 augustus zijn wij getrouwd en Yara was onze fotograaf. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek was er direct een klik. Vol passie vertelde zij over haar werk en straalde van oor tot oor. Yara is iemand vol enthousiasme, positiviteit en liefde. We hadden nog 1 ander gesprek staan maar die hebben wij geannuleerd. Yara moést het gewoon worden!
Yara is een heerlijk onbevangen persoon waarbij alle ideeën besproken kunnen worden. Alles om samen te kijken hoe de trouwdag echt een sprookje wordt.
Alle contactmomenten hebben we als fijn ervaren, de love shoot is ook echt heel leuk geweest. Super fijn dat je elkaar al een keer persoonlijk ontmoet voor de grote dag (echt een plus punt). En daarna de grote dag, Yara wist wat ze wilde fotograferen en liep overal heerlijk tussen te dwalen om leuke spontane foto's te schieten.
We hebben een kleine preview ontvangen en als we naar de foto's kijken dan is dat ook zo hoe wij samen zijn. Dat iemand een persoonlijkheid op beeld kan vastleggen is heel bijzonder. Yara heeft echt oog voor detail en probeert ook juist de spontane momenten vast te leggen. Bij iedere nieuwe foto zeiden wij beide OH WAUW!!. We zijn zo dankbaar dat we Yara gevonden hebben op Instagram en dat zij onze mooie dag vastgelegd heeft. Het voelde zo fijn en speciaal dat zij er heel de dag bij was. We zouden haar iedeeeeeeeeeeeeereen aanraden. Het is een topper!
Liefs Tom en Claire"

Maar er was nog een verrassing in petto voor me. Ik ontving ook een hartverwarmende e-mail van de moeder van de bruidegom.


Hoi Yara, het is alweer 2 weekjes terug, maar wat was het een fantastische dag! De bruiloft van Tom en MarieClaire aan het Houtse Meer.. We hebben vanavond de preview foto’s bekeken en beleefden de dag weer opnieuw. Wat een prachtige foto’s, de sfeer heb je heel mooi weergegeven! Wij hebben het geweldig gehad die dag en hopelijk jij ook. Je was een fantastisch gezellige fotografe! Ontzettend bedankt nog en hopelijk tot ziens bij een ander feest!


Kortom, de bruiloft van Tom en Claire was niet alleen een speciale dag voor hen, maar ook voor mij. Het was een viering van liefde, vriendschap en verbondenheid, en ik ben dankbaar dat ik er deel van mocht uitmaken. Het is momenten als deze die mijn werk als trouwfotograaf zo bijzonder maken, en ik kan niet wachten om nog vele andere prachtige verhalen vast te leggen. ❤️


Hierbij ook de foto's van de preview
Team:

Foto's: Yara Dragt Photography

Jurk: Look of Love

Pak: Gentlemen Oud-Beijerland

Bloemen: Jan Kleinendorst Oud-Beijerland

Ringen: Juwelier Bijland

Make-up: Dermalise Oud-Beijerland

Haar: ILSE Hairstylist Oud-Beijerland

Trouwambtenaar: Rens Merkelbach

Trouwkaart: Marjolein vormgeving

Comments


bottom of page