top of page

Preview Cheryl en Yannick

Op 4 september 2022 trouwden Cheryl en Yannick op het prachtige Buitenplaats Sparrendaal. Veertien uur lang mocht ik dit sprookje vastleggen en ik heb er enorm van genoten.


Binnen vijf dagen na een bruiloft stuur ik altijd een grote preview van de trouwdag. Dit is zo leuk om te doen. Want ook voor mij is het altijd flink nagenieten van de dag.


Bekijk hieronder de preview en lees onderaan dit bericht nog een cadeautje wat ik achteraf ontving!Geweldig toch?! En dit was nog niet alles. Want na de bruiloft kreeg ik nog dit super lieve berichtje van de moeder van de bruid in mijn inbox:


'Beste Yara, met veel bewondering heb ik je afgelopen zondag aan het werk gezien op de bruiloft van mijn dochter en haar man. Met veel creativiteit en flexibiliteit schoot jij je perfecte plaatjes. Niets was te gek of te veel gevraagd. Van s’ochtends vroeg tot na middernacht onvermoeibaar. Je was overal op het juiste moment maar toch onzichtbaar. Het kan niet anders dat het resultaat prachtig zal worden. Bedankt voor je bijdrage aan de trouwdag van dit leuke stel.'

Nou, gelukkiger kun je mij niet maken hoor!

Comments


bottom of page